VAUKIRJA

Vaukirjan jäsenenä päätät itse, milloin vastaanotat kirjapaketteja. Kirjat sopivat lapsesi ikään ja ovat turvatarkastettuja.

Read the summary in English

Tarjoamme

Lapsen ikäkauteen sopivia kirjoja. Joka paketissa 1–3 kirjaa ja usein myös yllätys!

Edulliset hinnat

Kirjapaketit maksavat yleensä 18,50 – 22,90 € + postikulut 6,50 €.

Turvallisia lukuhetkiä

Kaikki tuotteemme on turvatarkastettu kansainvälisten asetusten mukaisesti.

KYSYMYKSIÄ JA VASTAUKSIA

Teemme kaikkemme pitääksemme huolta, että Vaukirjan myymät kirjat ja tuotteet ovat ehdottoman turvallisia. Yksittäisten tuotteiden kohdalla saattaa silti esiintyä valmistusvirheitä. Tämän vuoksi suosittelemme tarkistamaan kirjat ja lelut heti ne vastaanotettuasi sekä säännöllisesti jälkeenpäin. Erityisesti alle 3-vuotiaiden kirjojen ja lelujen on oltava kunnossa, jotta niistä ei irtoa pieniä, nieltäviä osia.

Totta kai. Peruuttaminen onnistuu helposti Vaukirjan netin Omien sivujen kautta.

Voit toki. Vaukirjan jäsenenä ostat kirjoja edulliseen hintaan verkkokaupastamme. Sieltä löydät vaivatta lapsen ikään sopivat kirjat. Säästät myös postikuluissa, sillä kirjat lähetetään samassa paketissa kuin kerhopaketti.

Näet. Jos olet Vaukirjan jäsen, sinulle suositellaan pakettia, joka sopii lapsesi ikään. Seikkaperäisen esittelyn voit lukea sähköpostistasi tai netin Omilta sivuilta. Jos paketti ei ole mielestäsi teille sopiva, voit aina valita jotain muuta.

Voit valita. Suosittelemme kuukauden pakettia, mutta jos kaipaat jotain muuta, valitse vapaasti toinen vaihtoehto.

Saat. Peruutettuasi lähetämme sinulle sähköpostin, jossa on seuraavan kirjapaketin esittely.

Arvostamme kaikkea saamaamme palautetta, niin ruusuja kuin risujakin. Mene netin Omilla sivuilla kohtaan ”Anna palautetta”, niin pääset arvioimaan kirjat.

Helpointa on maksaa luottokortilla. Siten saat myös parhaan hinnan! Toinen hyvä vaihtoehto on sähköpostitse lähetettävä lasku. Tai – maksa seuraavan laskun yhteydessä isompi summa, niin otamme erotuksen huomioon tulevien pakettien yhteydessä. Jos summa kattaa koko tulevan paketin hinnan, laskua ei liitetä paketin mukaan.

Vaukirja kasvaa lapsesi mukana. Meiltä saatte kirjoja lapsen jokaiseen ikävaiheeseen vauvaiästä aina 6-vuotiaaksi asti. Lapset, joille on luettu, ovat vahvoilla aloittaessaan koulun – tämän vuoksi on tärkeää, että lapsi tottuu kirjoihin ja kiinnostuu itse lukemisesta.

Näin ei käy. Kaikki tilauksesi päätyvät samaan tietokantaan, joten meille jää tieto jokaisesta vastaanottamastasi kirjasta. Näin pidämme huolen siitää, ettei sinulle lähetetä samaa kirjaa kahta kertaa, ostit sitten kerhopaketista tai nettikaupasta. Tämän vuoksi on tärkeää, että nettikaupassa asioidessasi annat asiakasnumerosi.

Jos vanhemmat sisarukset ovat olleet asiakkaitamme aiemmin, ilmoita tästä meille, niin yhdistämme uuden jäsenyytesi aiempaan asiakasnumeroosi. Näin varmistamme, että teille ei lähetetä kirjoja, jotka olette jo kerran saaneet.

Mene netin Omille sivuille ja klikkaa kohtaa ”Minun jäsenyyteni”.  Mene kohtaan ”Jäsenyyden tila”, ja valitse ”Lopeta jäsenyys”. Vaihtoehtoisesti voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme sähköpostitse tai puhelimitse. Asiakaspalvelijat kysyvät jäsennumeroasi tai nimeäsi ja osoitettasi, koska et käytä netin Omaa sivua.

Emme toistaiseksi, mutta tämä on toivottavasti mahdollista jatkossa. Tällä hetkellä helpoin tapa maksaa on luottokortti. Täytä luottokorttitietosi netin Omilla sivuilla kohdassa ”Omat tietoni”. Veloitamme maksut kortiltasi, ja näet veloitukset nettipankissasi tai luottokortin laskuerittelyssä.

Vaukirjan jäsenillä ei ole mitään velvoitteita, ainoastaan etuja. Me emme aseta vaatimuksia jäsenyyden keston tai minimiostosten suhteen, ja sinulla on luonnollisesti täydet palautus- ja peruutusoikeudet.

Joskus käy niin, että tilattu tervetuliaispaketti ei saavukaan perille. Tähän voi olla syynä se, että uusi asiakas on perunut jäsenyytensä välittömästi rekisteröitymisen jälkeen. Jos et ole saanut omaa pakettiasi, lähetä meille sähköposti osoitteeseen asiakaspalvelu@vaukirja.fi, niin selvittelemme, mistä on kyse.

VAUKIRJASTA

Vaukirjan tavoite on rohkaista vanhempia lukemaan lapsilleen. Haluamme kiehtovien kirjojen, hyvien neuvojen ja inspiraation keinoin tuoda lapsiperheisiin lukuiloa, heti ensi hetkistä alkaen.
Vaukirjassa on kyse lapsista, kirjoista ja lukemisesta. Päivittäiset lukutuokiot lasten kanssa luovat läheisyyttä, iloa ja myönteisiä kokemuksia. Vanhempansa sylissä lapsi oppii tärkeitä asioita itsestään, ympäristöstään ja äidinkielestään. Vaukirja haluaa tarjota oikean kirjan oikeaan aikaan sekä antaa käytännön vinkkejä yhteisiin lukuhetkiin.