JÄSENETUSI

Sinulle, joka olet päättänyt lukea lapsesi kanssa, Vaukirja on hauskin ja järkevin vaihtoehto. Saat parhaat kirjat, lasten suosikit, pakettina suoraan kotiisi. Jäsenenä saat myös kuukausittain upean uutiskirjeen, joka on täynnä kiinnostavia, ajankohtaisia aiheita.

Kirjapaketit sopivat aina lapsesi ikäkauteen. Kahden ensimmäisen vuoden aikana kirjat sopivat lapsen ikään kuukausien jaksoissa, ja sen jälkeen vuosittain, aina kuusivuotiaaksi asti. Saat oikean kirjan aina oikealla hetkellä. Valinnat perustuvat tutkittuun tietoon lapsen kehityksestä ja oppimisesta sekä lasten omiin mieltymyksiin.

  • Kirjapaketti sisältää 1-3 lapsen ikäkauteen sopivaa kirjaa ja usein jonkin yllätyksen, kuten palapelin tai antoisan teemakirjan vanhemmille. Vaukirja tarjoaa sinulle ILMAISEN tervetuliaislahjan, ja vuosittain saat halutessasi 13 kirjapakettia hyvään jäsenhintaan! Paketit lähetetään kotiin postitse noin neljän viikon välein – tai harvemmin, jos toivot niin. Voit itse valita kirjojen saapumisaikataulun.
  • Kirjapaketti maksaa yleensä 14,95 — 17,95 € + postituskulut 4,95 €. Välillä yllätämme sinut muhkeilla erikoispaketeilla! Nämä maksavat hieman enemmän, mutta saat aina vastinetta rahoillesi!
  • Kirjapaketin mukana saat vinkkejä yhteisiin hetkiin kirjojen parissa. Pakettiin kuuluu myös seuraavan paketin esittely sekä lasku. Nettisivuilta voit lukea monipuolisemman esittelyn seuraavasta paketista. Kirjaudu sisään laskussa olevalla koodilla.
  • Lapsen turvallisuus on meille erittäin tärkeää. Panostamme turvallisiin tuotteisiin, ja kaikki tuotteet tarkastetaan sekä pohjoismaisten että kansainvälisten normien mukaan.
  • Lisäksi saat säännöllisesti monipuolisen Vauvinkin. Se on Vaukirjan oma uutiskirje, jossa on lapsia ja perhe-elämää käsitteleviä artikkeleita, ajankohtaisia aiheita sekä tietysti lukuvinkkejä.
  • Vaukirjan kautta perheesi saa myös muita hyviä ja ajankohtaisia tarjouksia. Jos olet kuulunut kerhoon vanhemman lapsesi kanssa, nuorempi lapsesi saa samassa iässä erilaiset paketit.